Infosek 2019

Naš strokovni direktor doc. dr. Benjamin Lesjak se je na dogodku predstavil tudi kot predavatelj z naslovom predavanja: Najpogostejši primeri kršitev varstva osebnih podatkov v malih in srednjih podjetjih.

 

Zanimiva predavanja, od informacijske pooblaščenke Republike Slovenije Mojce Prelesnik, do mednarodno priznanih avtoritet na področju računalniške varnosti, kot je Mikko Hyppönen iz podjetja F-SECURE.                      

DATAINFO.SI ponosni zlati sponzor največjega 3 dnevnega dogodka na področju informacijske varnosti INFOSEK konference v Novi Gorici.

Intervju v Večeru z Dr. Benjaminom Lesjakom

Spletne zlorabe in nevarnosti: neverjetno je, kako brezmejna je človeška neumnost. Čuvajte vaše otroke!

Ste na svojem odprtem facebook profilu pravkar objavili srčkano fotografijo svojega otroka? Pedofili na spletu prežijo prav na to. O spletnih zlorabah in drugih spletnih nevarnostih smo se pogovarjali z dr. Benjaminom Lesjakom, strokovnjakom za pravna vprašanja s področja informatike.

Povezava do vecer.com

DATAINFO.SI d.o.o. podpisala partnersko pogodbo s PECB

Mr. Miroslav Ekart,  CEO, DATAINFO.SI 

Počutimo se počaščeni in ponosni, da smo podpisali partnerstvo s PECB. PECB vidimo kot enega najboljših mednarodnih akterjev na svojem področju. DATAINFO.SI je odločen, da bo iz našega sodelovanja pridobil strokovno znanje in ga predstavil našim obstoječim in potencialnim partnerjem. Prepričani smo, da bo naše partnerstvo s PECB še bolj in hitreje razširilo naš strateški napredek.

PECB

je certifikacijski organ za osebe, sisteme upravljanja in izdelke po številnih mednarodnih standardih. Kot svetovni ponudnik storitev usposabljanja, izpitov, revizij in certificiranja ponuja PECB svoje strokovno znanje na več področjih, vključno s področja varnosti informacij, IT, neprekinjenega poslovanja, upravljanja storitev, sistemov upravljanja kakovosti, tveganj in upravljanja, zdravja, varnosti in okolja.

Poslanstvo PECB je, da svojim strankam nudimo celovite storitve, ki vzbujajo zaupanje, nenehno izboljšujejo, izkazujejo prepoznavnost in koristijo družbi kot celoti. Za dodatne informacije o PECB in za celoten seznam standardov obiščite http://www.pecb.com.