Naša ekipa

Našo ekipo sestavljajo pravniki, informatiki in ekonomisti ter drugi strokovnjaki
s področja prava, varstva osebnih podatkov in informacijske tehnologije.

Našo ekipo sestavljajo pravniki, informatiki in ekonomisti ter drugi strokovnjaki s področja prava, varstva osebnih podatkov in informacijske tehnologije.

Datainfo ekipa strokovnjakov, Miroslav Ekart.

MIROSLAV EKART,
univ. dipl. prav.

POOBLAŠČENA OSEBA ZA VARSTVO PODATKOV - DPO

Miroslav Ekart je po izobrazbi univ. dipl. prav. z opravljenim državnim pravniškim izpitom. Dolga leta je deloval na vodilnih mestih v zavarovalništvu. Bil je direktor Bisnode Srbija, ta je del švedske skupine Bisnode, ki velja za enega največjih evropskih upravljavcev osebnih podatkov. Poleg prava ima veliko izkušenj iz vodenja prodaje in marketinga, pokrival pa je tudi vodenje IT.

Pridobil je certifikat Buerau Veritas za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov DPO/SI/PG01/00027.

Datainfo ekipa strokovnjakov, Tine Hat.

TINE HAT,
univ. dipl. prav.

POOBLAŠČENA OSEBA ZA VARSTVO PODATKOV - DPO

Tine Hat je po izobrazbi univerzitetni diplomirani pravnik. Že v času študija je izkušnje več let pridobival z delom v zavarovalništvu in odvetniških pisarnah.

Po končanem študiju se je zaposlil v odvetniški družbi kot odvetniški pripravnik, opravljal je tudi sodniško pripravništvo na sodišču. Opravil je tudi izpit iz upravnega postopka (ZUP). Kasneje je več let deloval kot pravni svetovalec v odvetniški družbi predvsem na področju civilnega prava, gospodarskega prava in delovnega prava. Od leta 2018 sodeluje z DATAINFO kot pooblaščena oseba za varstvo podatkov (DPO).

Datainfo ekipa strokovnjakov, Tina Žagar.

mag. TINA ŽAGAR,
univ. dipl. prav.

POOBLAŠČENA OSEBA ZA VARSTVO PODATKOV - DPO

Tina Žagar je po izobrazbi univ. dipl. prav. z opravljenim pravniškim državnim izpitom in magisterijem (LL.M UCL Velika Britanija) iz prava EU. Ima dolgoletne izkušnje iz javnega in zasebnega sektorja.

12 let je bila zaposlena na gospodarskem ministrstvu, na področju podjetništva, kjer je bila med drugim pooblaščena za vodenje in odločanje v postopku za dostop do informacij javnega značaja. Z varstvom osebnih podatkov se ukvarja od leta 2018. Od leta 2020 je samostojna podjetnica in od tega leta sodeluje z DATAINFO. kot pooblaščena oseba za varstvo podatkov (DPO).

Datainfo ekipa strokovnjakov, Benjamin Lesjak.

doc. dr.
BENJAMIN LESJAK

POOBLAŠČENA OSEBA ZA VARSTVO PODATKOV - DPO

Strokovnjak na področju prava in informatike, docent na Univerzi na Primorskem in predavatelj na več visokošolskih zavodih, ter član sveta, svetovalec in predavatelj pri Centru za varnejši internet (www.safe.si), katerega poslanstvo je izobraževati otroke, starše in učitelje o odgovorni rabi sodobnih tehnologij tudi v povezavi z varstvom zasebnosti.  Je ustanovitelj Inštituta za pravne rešitve informacijske družbe Maribor (www.iprid.si).

S povezovanjem prava in informatike se aktivno ukvarja od leta 1998 dalje. Sodeloval je v več projektih informatizacij v pravosodju ter pri projektih v povezavi z varstvom osebnih podatkov.

Datainfo ekipa strokovnjakov, Božidar Popovič.

BOŽIDAR POPOVIĆ,
univ. dipl. prav.

POOBLAŠČENA OSEBA ZA VARSTVO PODATKOV - DPO

Božidar Popović je po izobrazbi univ. dipl. prav. Več kot 10 let deloval v zavarovalništvu v pravni službi. Prevzel je vodenje prodaje in skrbništvo ključnih kupcev. Ob delovanja v zavarovalništvu je pokrival tudi vodenje administrativnega oddelka obdelave zavarovanj. 6 let je bil registriran pooblaščenec za preprečevanje pranja denarja in financiranja terorizma pri Uradu RS za preprečevanje pranja denarja.

Od leta 2012 dalje je samostojni podjetnik, ki se ukvarja z izobraževanjem. Od leta 2018 sodeluje s podjetjem DATAINFO kot pooblaščena oseba za varstvo podatkov (DPO).

CERTIFIKATI ODLIČNOSTI

IMATE VPRAŠANJE, DILEMO?

Podjetje DATAINFO nudi celovite rešitve za varstvo vaših osebnih podatkov. Z veseljem in strokovno vam bomo priskočili na pomoč.

DATAINFO ikona - celovite rešitve za varstvo osebnih podatkov.
ELEKTRONSKA POŠTA

info@datainfo.si

DATAINFO ikona - celovite rešitve za varstvo osebnih podatkov.
TELEFONSKA ŠTEVILKA

(02) 620 43 00

0 +
UDELEŽENCEV
0 +
GDPR PROJEKTOV
0 +
DOGODKOV
0 +
DOKUMENTOV
DATAINFO ikona - celovite rešitve za varstvo osebnih podatkov.

PRIJAVA NA BREZPLAČNI SPLETNI SEMINAR

Pravilne nastavitve piškotkov in obrazcev na spletni strani

Za vas smo pripravili informativni brezplačni spletni seminar v živo na katerem boste izvedeli ali so vaše spletne strani skladne z zakonodajo in priporočili glede varstva osebnih podatkov. Ne odlašajte, prijavite se na brezplačni spletni seminar - (p)ostanite obveščeni!

Imate v vašem podjetju že urejen GDPR? Prijavite se na brezplačni spletni seminar v živo - (p)ostanite obveščeni!

=

DATAINFO ikona - celovite rešitve za varstvo osebnih podatkov.

KONTAKTNI OBRAZEC

Imate vprašanje? Pišite nam!

Nudimo celovite rešitve za varstvo vaših osebnih podatkov. Z veseljem in strokovno vam bomo priskočili na pomoč.

=