ZZPri v praksi

Zakon o zaščiti prijaviteljev: Najpogostejši izzivi

Spletni seminar

22. februarja 2023 je začel veljati Zakon o zaščiti prijaviteljev (ZZPri), ki je v slovenski pravni sistem prenesel evropsko direktivo o zaščiti oseb, ki prijavijo kršitve. ZZPri uvaja niz sistemskih ukrepov na področju vzpostavitve notranje linije za prijavo nepravilnosti in zaščito prijaviteljev. Učinkovita, varna in neodvisna implementacija notranjega kanala za prijavo nepravilnosti pogosto predstavlja izziv, zlasti za manjša in srednja podjetja ter organizacije v javnem sektorju. Na seminarju boste izvedeli, kako vzpostaviti učinkovit in varen notranji kanal za sporočanje nepravilnosti, skladen z direktivo in ZZPri. Razpravljali bomo o vlogi prijavitelja, pravilni zaščiti, pojmu dobronamerne prijave, postopkih sprejemanja in obdelave prijav, vlogi zaupnika ter najpogostejših napakah.

Na seminarju boste izvedeli:

Seminar je namenjen predvsem:

Predavatelji:

Datainfo ekipa strokovnjakov, Miroslav Ekart.

Miroslav Ekart, univ. dipl. prav.

Miroslav Ekart je univerzitetni diplomirani pravnik z opravljenim državnim pravniškim izpitom in pooblaščena oseba za varstvo podatkov v DATAINFO.SI. Dolga leta je deloval na vodilnih mestih v zavarovalništvu. Bil je tudi direktor Bisnode Srbija. Poleg prava ima veliko izkušenj iz vodenjem prodaje in marketinga, pokrival pa je tudi vodenje IT. Pridobil je certifikat Buerau Veritas za DPO.

DNI
UR
MINUT
SEKUND

KOTIZACIJA

POPUSTI

POMEMBNO OBVESTILO

PLAČILO

Kotizacijo nakažite na transakcijski račun pri Delavski hranilnici d.d.

TRR: SI56 6100 0001 9136 507
SKLIC: 00 501010-2022, oziroma po prejetem predračunu.

DATAINFO ikona - celovite rešitve za varstvo osebnih podatkov.

PRIJAVNI OBRAZEC

Prijava

Za vse dodatne informacije in prijavo nas lahko tudi pokličete na telefonsko številko: 02 620 43 00 ali nam pišete na seminar@datainfo.si

* Svojo privolitev lahko kadarkoli prekličete s klikom na povezavo v elektronskem sporočilu. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem.
=
DATAINFO ikona - celovite rešitve za varstvo osebnih podatkov.
NASLOV PODJETJA

Tržaška cesta 85, 2000 SI - Maribor

DATAINFO ikona - celovite rešitve za varstvo osebnih podatkov.
ELEKTRONSKA POŠTA

info@datainfo.si

DATAINFO ikona - celovite rešitve za varstvo osebnih podatkov.
TELEFONSKA ŠTEVILKA

(02) 620 43 00