VABLJENI NA LETNI SEMINAR DATAINFO.SI

Varstvo osebnih podatkov v Sloveniji: Spoznanja in izzivi po novem zakonu ZVOP-2

Glavni govornik: mag. Andrej Tomšič, namestnik Informacijske pooblaščenke

Na seminarju boste izvedeli:

Seminar je namenjen predvsem:

PROGRAM

Predavatelji:

mag. Andrej Tomšič

mag. Andrej Tomšič, namestnik

Po končani gimnaziji se je vpisal na Ekonomsko fakulteto v Ljubljani, kjer je leta 2001 diplomiral z zagovorom diplomskega dela Informacijske ceste – infrastruktura digitalne ekonomije, strategije in pristopi. V letu 2002 se je zaposlil na Ministrstvu za informacijsko družbo, kjer je kot član eEUROPE+ 2003 Statistical Working Group deloval predvsem na področju metrike informacijske družbe in bil član naslednjih teles DG INFSO pri Evropski komisiji: eEUROPE +2003 Statistical Working Group, eAccessibility Expert Group, ENISA National Liaison Officer, eEUROPE 2005/ i2010 ter Safer Internet plus Management Committee.

Leta 2006 je magistriral iz informacijsko upravljavskih ved na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Pri Informacijskem pooblaščencu je zaposlen od maja 2006, ukvarja pa se predvsem s pravnimi, tehnološkimi in družbeno-ekonomskimi izzivi zasebnosti v informacijski družbi. Informacijskega pooblaščenca zastopa v mednarodni delovni skupini IWGDPT in EDPB Technolgy Expert Group ter DPO Network. Opravljen ima tečaj in izpit za vodilnega presojevalca za standard varovanja informacij ISO/IEC 27001:2013. 

Milan Gabor

Milan je certificiran etični heker, strokovnjak kibernetske varnosti, predavatelj na mnogih konferencah s področja kibernetske varnosti tako doma kot v tujini, raziskovalec, svetovalec in TEDx govorec. Kot ustanovitelj in direktor podjetja Viris je le-tega zgradil in ga spremenil v pomembnega igralca na področju penetracijskih testiranj. Ob njegovi direktorski vlogi še vedno skrbi za interne raziskave in razvoj, da Viris ostaja na samem vrhu najboljših podjetij s tega področja.

Kot predavatelj je izvedel vrsto različnih tečajev in usposabljanj s področja informacijske vestnosti. V vlogi raziskovalca je vodil nekaj razvojnih projektov. Za njegovo strokovno mnenje ga pogosto zaprosijo vsi večji mediji, kot so RTV SLO, POP TV, Monitor, Večer in drugi. Kot priznani javni govorec o informacijski varnosti predava na konferencah doma in po svetu. Povabili so ga tudi na TEDx Ljubljana.

Gorazd Zakrajšek

Gorazd ima več kot 15-letne izkušnje na področju digitalnega marketinga. Bil je eden od prvih članov ekipe digitalne agencije Red Orbit, nato pa ga je zaneslo v turizem vodenje mednarodnega projekta Megabon. Nato se je pridružil podjetju Kompas, kjer je bil odgovoren za digitalno preobrazbo podjetja. Trenutno kot svetovalec v podjetju FrodX naročnikom pomaga do doseganja najboljših rezultatov s pomočju uporabe ustrezne tehnologije, pravih procesov in pravih podatkov.

izr. prof. dr. Elizabeta Zirnstein

Elizabeta Zirnstein je izredna profesorica na Fakulteti za management, Univerza na Primorskem, Slovenija. Diplomirala je na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer je tudi magistrirala in doktorirala iz pravnih znanosti. Študirala je tudi na Univerzi v Cambridgu, kjer je opravila specializacijo iz evropskega prava. Raziskovalno delo opravlja na različnih pravnih področjih, predvsem na področju prava intelektualne lastnine, gospodarskega prava in delovnega prava s posebnim poudarkom na inovativnosti v delovnem razmerju. Elizabeta Zirnstein je avtorica pomembnih učbenikov, člankov, raziskovalnih poročil in monografij

Datainfo ekipa strokovnjakov, Benjamin Lesjak.

dr. Benjamin Lesjak

Dr. Benjamin Lesjak je pravnik, informatik in docent na Fakulteti za management Univerze na Primorskem za predmetno področje prava. Sodeluje pri predmetih, kjer se pravo povezuje z informatiko, internetom, informacijsko družbo v povezavi z vprašanji varstva zasebnosti. Sodeluje pri projektu SAFE.SI – na Centru za varnejši internet, v katerem otrokom, njihovim staršem in učiteljem svetuje ter predava o varni rabi interneta. Je soustanovitelj podjetja DATAINFO.SI, katerega glavno poslanstvo je ponujati celovite rešitve za varstvo osebnih podatkov. V podjetju opravlja delo pooblaščene osebe za varstvo podatkov.

Letni seminar DATAINFO.SI povezuje:

Datainfo ekipa strokovnjakov, Miroslav Ekart.

Miroslav Ekart, univ. dipl. prav.

Miroslav Ekart je univerzitetni diplomirani pravnik z opravljenim državnim pravniškim izpitom in pooblaščena oseba za varstvo podatkov v DATAINFO.SI. Dolga leta je deloval na vodilnih mestih v zavarovalništvu. Bil je tudi direktor Bisnode Srbija. Poleg prava ima veliko izkušenj iz vodenjem prodaje in marketinga, pokrival pa je tudi vodenje IT. Pridobil je certifikat Buerau Veritas za DPO.

DNI
UR
MINUT
SEKUND

KOTIZACIJA

POPUSTI

POMEMBNO OBVESTILO

OBVESTILO O SNEMANJU DOGODKA

BREZPLAČNO PARKIRANJE

PLAČILO

Kotizacijo nakažite na transakcijski račun pri Delavski hranilnici d.d.

TRR: SI56 6100 0001 9136 507
SKLIC: 00 501010-2022, oziroma po prejetem predračunu.

DATAINFO ikona - celovite rešitve za varstvo osebnih podatkov.

PRIJAVNI OBRAZEC

Prijava

Za vse dodatne informacije in prijavo nas lahko tudi pokličete na telefonsko številko: 02 620 43 00 ali nam pišete na seminar@datainfo.si

Svojo privolitev lahko kadarkoli prekličete s klikom na povezavo v elektronskem sporočilu. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem.
Potrdilo se v primeru brezplačne vstopnice zaračuna po ceni 30 EUR
=
DATAINFO ikona - celovite rešitve za varstvo osebnih podatkov.
NASLOV PODJETJA

Tržaška cesta 85, 2000 SI - Maribor

DATAINFO ikona - celovite rešitve za varstvo osebnih podatkov.
ELEKTRONSKA POŠTA

info@datainfo.si

DATAINFO ikona - celovite rešitve za varstvo osebnih podatkov.
TELEFONSKA ŠTEVILKA

(02) 620 43 00