VABLJENI NA LETNI SEMINAR DATAINFO.SI

Varstvo osebnih podatkov in informacijska varnost

Glavna govornica: mag. Eva Kalan Logar, vodja nadzornikov pri informacijskem pooblaščencu​

Na seminarju boste izvedeli:

Seminar je namenjen predvsem:

PROGRAM

Predavatelji:

mag. Eva Kalan Logar

mag. Eva Kalan Logar je vodja nadzornikov pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, kjer koordinira delo državnih nadzornikov, sodeluje pri oblikovanju usmeritev postopkov inšpekcijskega nadzora ter pri usklajevanju inšpekcijske prakse. Kot nacionalni strokovnjak zastopa Slovenijo v delovnih skupinah EU za varstvo osebnih podatkov v okviru Europola, Schengena, Eurodaca ter viznega in carinskega informacijskega sistema. Je članica dveh delovnih skupin Evropskega odbora za varstvo podatkov, in sicer za organe pregona in za prenose v tretje države.

Vladimir Ban

Vladimir Ban je vodilni ekspert za implementacijo ICT rešitev na A1 Slovenija, njegovo glavno področje Varnost informacijskih sistemov. Na področju varnosti je sodeloval v različnih vlogah – bodisi kot svetovalec na temo varnostnih vprašanj, bodisi kot implementator kompleksnih varnostnih rešitev. V zadnjem obdobju se je usmeril predvsem na področje odkrivanja tehničnih varnostnih ranljivosti ter izzivov zaznavanja morebitnih zlorab informacijskega sistema. Neposredno je sodeloval pri več kot 80 varnostnih pregledih različnih informacijskih sistmov, podjetij in aplikacij. Zelo dobro razume in pozna celovit pristop k zagotavljanju varnosti ter pravočasnega zaznavanja zlorab.

Klemen Kreigher Mišič, univ. dipl. prav., MBA, CDPSE

Klemen Kreigher Mišič je bil 10 let državni nadzornik za varstvo osebnih podatkov pri Informacijskem pooblaščencu, pri katerem je reševal najtežje inšpekcijske in prekrškovne zadeve. Je pravnik, ki je pridobil naziv Executive MBA na ljubljanski Ekonomski fakulteti in je tako strokovnjak za varstvo osebnih podatkov ter izvajanje posla.  Obe področji združuje tudi pri svetovanju na način, da zakonske zahteve čim manj vplivajo na poslovne procese, obenem pa pravne rešitve vedno temeljijo na zakonodaji, znanju in izkušnjah. Je so-avtor znanstvenega Komentarja GDPR ter več strokovnih člankov s tega področja. Že več kot 15 let je predavatelj ter eden prvih strokovnjakov, ki je pridobil certifikat ISACA CDPSE.

Janko Medja, LeanPay

Janko Medja je podjetnik in so-ustanovitelj hitro rastočega startup podjetja Leanpay. Kot CBDO (Chief Bussines Developoment Officer) je med drugim zadolžen za sodelovanje s trgovskimi in finančnimi partnerji ter širitev poslovanja. V štirih letih od začetkov poslovanja v Sloveniji se je Lenapay že razširili na Hrvaško, sedaj pa pričenja s poslovanjem v Romuniji in na Madžarskem.

 

Med leti 2008 in 2012 je bil Janko Medja član uprave Unicredit banke Slovenija, kjer je vodil poslovanje s podjetji in investicijsko bančništvo. V letih 2012 do 2016, v obdobju, ko se je preobrazila iz slabo stoječega v dobičkonosno podjetje, pa je bil predsednik uprave največje slovenske bančne skupine, NLB.

Datainfo ekipa strokovnjakov, Miroslav Ekart.

Miroslav Ekart, univ. dipl. prav.

Miroslav Ekart je univerzitetni diplomirani pravnik z opravljenim državnim pravniškim izpitom in pooblaščena oseba za varstvo podatkov v DATAINFO.SI. Dolga leta je deloval na vodilnih mestih v zavarovalništvu. Bil je tudi direktor Bisnode Srbija. Poleg prava ima veliko izkušenj iz vodenjem prodaje in marketinga, pokrival pa je tudi vodenje IT. Pridobil je certifikat Buerau Veritas za DPO.

Letni seminar DATAINFO.SI povezuje:

Datainfo ekipa strokovnjakov, Benjamin Lesjak.

dr. Benjamin Lesjak

Dr. Benjamin Lesjak je pravnik, informatik in docent na Fakulteti za management Univerze na Primorskem za predmetno področje prava. Sodeluje pri predmetih, kjer se pravo povezuje z informatiko, internetom, informacijsko družbo v povezavi z vprašanji varstva zasebnosti. Sodeluje pri projektu SAFE.SI – na Centru za varnejši internet, v katerem otrokom, njihovim staršem in učiteljem svetuje ter predava o varni rabi interneta. Je soustanovitelj podjetja DATAINFO.SI, katerega glavno poslanstvo je ponujati celovite rešitve za varstvo osebnih podatkov. V podjetju opravlja delo pooblaščene osebe za varstvo podatkov.

DNI
UR
MINUT
SEKUND

KOTIZACIJA

POPUSTI

OBVESTILO O SNEMANJU DOGODKA

BREZPLAČNO PARKIRANJE

PLAČILO

Kotizacijo nakažite na transakcijski račun pri Delavski hranilnici d.d.

TRR: SI56 6100 0001 9136 507
SKLIC: 00 501010-2022, oziroma po prejetem predračunu.

DATAINFO ikona - celovite rešitve za varstvo osebnih podatkov.

PRIJAVNI OBRAZEC

Prijava

Za vse dodatne informacije in prijavo nas lahko tudi pokličete na telefonsko številko: 02 620 43 00 ali nam pišete na [email protected]

Svojo privolitev lahko kadarkoli prekličete s klikom na povezavo v elektronskem sporočilu. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem.
=
DATAINFO ikona - celovite rešitve za varstvo osebnih podatkov.
NASLOV PODJETJA

Tržaška cesta 85, 2000 SI - Maribor

DATAINFO ikona - celovite rešitve za varstvo osebnih podatkov.
ELEKTRONSKA POŠTA

[email protected]

DATAINFO ikona - celovite rešitve za varstvo osebnih podatkov.
TELEFONSKA ŠTEVILKA

(02) 620 43 00